En sommarhälsning från rektor Charlotte

Här kan du se och höra den digitala sommarhälsningen som alla i klass 4-8 fick av rektor Charlotte på skolavslutningen. Eleverna på F-3 fick en egen sommarhälsning i gröngräset. Årets nior, klass 2005, fick också en egen avslutning med både livetal av rektor och annat program denna deras sista skolavslutning på Kristinaskolan. Förskola och fritids […]

Sommar i förskolan

En solig eftermiddag i juni var det bara tre barn och en fröken kvar på förskolan. Vad passar väl bättre då än en mysig lässtund i det gröna?

Kristinaskolan 40 år

Ja, det är sant! Kristinaskolan fyller 40 år, och det kommer vi fira med en kväll med musik, utställningar, tilltugg och aktiviteter! Alla är välkomna! Tid: 26 april kl 16.00-18.00. Plats: Kristinaskolans låg- och mellanstadium, Fjällkåpan 16. Fritt inträde.