Ett år på Kristinaskolan

Nu har vi haft sommaravslutning i skolan. Vi är glada och tackar för det år som gått, och vi ser fram emot sommarlov och semester, och efter det ett gott nytt nästa läsår. 

Det är inte bara elever som firar sitt första år på Kristinaskolan, det gör även exempelvis Linnea och Hanna.  Linnea är hälsopedagog och jobbar framför allt med rastaktiviteter och fritids. Hanna är grundlärare och jobbar på lågstadiet, detta år i klass 1 och klass 3. Vi är så glada över att ha dem i Kristinaskoleteamet. Båda kom till Kristinaskolan i augusti 2020. Här får vi veta lite om hur de upplevt sitt första år på skolan. 

Berätta 2-3 saker som du är glad för:

Linnea: Den kristna atmosfären, kollegor och elever.

Hanna: Stöttande kollegor, härliga elever och vårdnadshavare.

Berätta något som var en utmaning, väntad eller oväntad:

Linnea: Rastpedagogsrollen som i början var väldigt svår, men det har varit väldigt roligt och utmanande. 

Hanna: Förändring i tjänsten var lite oväntad, med förändrat ansvar. Första året som klasslärare har varit en utmaning men väldigt roligt och lärorikt.

Berätta något som du ser fram emot inför nästa läsår.

Linnea: Jag ser fram emot att se hur den nya fritidsgruppen blir och hur jag kommer att utvecklas som pedagog på fritids och på rasten.

Hanna: Jag ser fram emot att få följa med min klass till nästa årskurs och se dem utvecklas som individer och som grupp.